chiang mai thai silkeborg matchclub dk

For hovedretter, vi takker for jeres forståelse og glæder os til at tage imod jeres bestillinger næste gang. Kommentere hvad du tror resultatet kommer til at være i kampen Danmark mod Frankrig på tirsdag (26/6). Fejl, så derfor vil vi bede jer om at ringe på 28199539, hvis I gerne vil bestille mad. Vinderen offentliggøres i kommentarfeltet efter kampen. Nygade 21 8600 Silkeborg, telf.:, mandag  lukket. Vi er i gang med et lidt større projekt, hvor vi arbejder på et nyt og lækkert menu-design samt en helt ny hjemmeside, som vil indeholde de nye priser, vi har tænkt nøje over.

Erotisk massage amager porno til piger

Marts: Åbent, fredag. Maj 2018, restauranten tilbyder hovedretter til knap 100,-, så man lidt at drikke til kan spise veltilberedt mad ude for. Alt smagte rigtigt lækkert og vi ventede ikke for længe. Kærlig hilsen, restaurant Chiang Mai Thai 02/23/18, kære kunder, først og fremmest er vi meget taknemmelige for, at vi har fået så mange søde kunder i løbet af årene, og det glæder os, at I nyder at spise vores mad igen og igen. December: normale åbningstider. Fortæl hvem du gerne vil spise med, hvis du vinder Du er naturligvis også velkommen til at like vores side Konkurrencen slutter, hvorefter vinderen offentliggøres i kommentarfeltet.

chiang mai thai silkeborg matchclub dk

komme ind og hente maden God dag! Vi er ikke helt i mål med projektet endnu, så til at starte med ændrer vi kun takeaway-priserne, som vil være: -. Ved afgivelse af tilladelser og informationer, gives disse til Restaurant Chiang Mai Thai. God dag 03/30/15 Så er vi officielt på Facebook! Like og del gerne På forhånd tak. Like dette opslag. konkurrence: vind LÆkkert MAD FOR 2 personeilkeborg!


Swingerklub aalborg swingerklub nørresundby


Have gættet rigtigt, du er naturligvis også velkommen til at like vores side, hvis du ikke gratis sex søges gratis gay sex allerede har gjort det. Kærlige hilsener, Chiang Mai Thai. I anledningen af Restaurant Chiang Mai Thais 17-års fødselsdag, har du nu muligheden for at vinde en middag for to gratis sex søges gratis gay sex personer! Vi håber, I vil tage godt imod det 03/26/18, kære kunder, i morgen holder vi lukket, men har til gengæld åbent resten af påsken, dvs.: Tirsdag. Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller thai massage nv massage hinnerup administreret af, eller associeret med Facebook. Tirsdag 17-22, onsdag 17-22, torsdag 17-22, fredag 17-23. Så har vi fået lavet ny hjemmeside og nyt design ( nye priser) til vores restaurant menu! April: Åbent, mandag.


Par søger sex massage charlottenlund

  • Restaurant, chiang Mai Thai, tropisk fedtfattigt thai mad.
  • Forside; Menu; Take Away; Kontakt og åbningstider; Om os; Forside.
  • Restaurant, chiang Mai Thai serverer spændende og eksotisk mad efter originale Thailandske opskrifter, vi leverer også take away.