Det er Den Fynske Bladfond og Sydbank, der er trådt til med en økonomi, der gør det muligt for op til.000 besøgende at høre gratis musik i to dage. OS har bestilt solskinsvejr på denne dejlige junidag, hvor Engen ved Fruens Bøge igenfyldes med de smukkeste toner fra alle de store operaer. OBS: I ugens SE og HØR skriver vi, at. I dag, fredag, gælder det Odense, som får besøg af vores kendte kunstnere. Og lørdag er det for de yngre, når Xander, Gulddreng og Medina går på scenen.

Thai massage i esbjerg mother vesterbro

Som fynsk mediehus har vi en interesse i, at der afvikles events, som giver genlyd, og det kommer til at give genlyd, når vi fylder Kongens Have med tusindvis af mennesker fredag og lørdag under. Mens fredagen er helt gratis, så er lørdagens koncert lavet i samarbejde med Pindle Odense. Annette Heick er konferencier på den fem timer lange "mini-festival", hvor du kan opleve Basim, Rasmus Nøhr, Zididada, På Slaget 12 samt det lokale band We Are. Festen i Flakhaven begynder. Kan vinde en omgang "fyld indkøbskurven gratis" i Lidl. Det er sat til.000 hver aften af hensyn til sikkerheden omkring koncerterne, og Peter Bøgholm forventer, at det begge aftener vil betyde flere mennesker i gadebilledet til resten af festivalen. Og her er koncerter en oplagt mulighed. Pak picnickurven med lækkerier, og lad dig overøse med store følelser og ditto stemmer. Det kan du også - men dog skal du rive ned fra hylderne på to minutter og ikke fem, som vi fejlagtigt skriver.

procent af det, der foregår under HCA Festivals, er gratis, men vi har behov for at have nogle store events, som virkelig kan trække folk til. Og der er noget helt særligt over koncerterne i Kongens Have, der virkelig kan være med til at gøre både fredag og lørdag til en fest i hele byen, siger Peter Bøgholm, direktør for HCA Festivals. Banken er i forvejen blandt sponsorerne af festivalen.


FakeTaxi Local girl sucks and fucks for free ride.


Sex i aarhus royal thai massage copenhagen

Vi vil gerne have, at alle musikarrangementer til HCA Festivals bliver gratis. Med navne som Søs Fenger, Nordstrøm, Dodo and the Dodos, Gulddreng og Medina skal to store gratiskoncerter i Kongens Have være med til at tiltrække endnu flere gæster til HCA Festivals i slutningen af august. Hele byen sitrer i uge 34, og vi vil som lokal storbank gerne være med til at gøre noget for Fyn og for Odense. Det er en dyst, hvor publikum kan grave præmierne ud af en stor sandbunke, mens Annette Heick styrer og kommenterer. Eller modsat komme lidt senere, som han siger. Når det er gratis, er det måske lidt lettere at starte med at høre noget musik og så gå videre for at få nogle flere oplevelser. Om fredagen bliver koncerten målrettet en lidt ældre målgruppe med navne som Back to back, Søs Fenger/Nordstrøm, Dodo and the Dodos og Infernal. Vi glæder os til at tage imod dig på Odenses smukkeste græsplæne, omkranset af de gamle bøgetræer. Det betyder, at man skal have downloadet den gratis pindle-app til sin telefon og fremvise app'en i døren, før man får lov at komme ind. Efter en fed start på SE og HØRs Sommertour i Fredericia i går, er vi nu nået til Fyn.